Aangifte documenten in een handomdraai

BPM aangifte.nl: uw hulp bij het invullen van de Douane aangifte documenten bij invoer van uw voertuig uit het buitenland.

nieuw: Bereken de bpm op uw mobiel! Ziet u de auto van uw dromen, en wilt u weten wat de te betalen bpm zal zijn? Bereken het via de eenvoudige applicatie voor uw mobiel: mobile bpm. Maak een gratis account en start berekenen; ook in het buitenland!

Aangifte BPM
Zoals u weet bent u bij het invoeren van een voertuig uit het buitenland aan de Nederlandse douane BPM verschuldigd. Hiervoor dient u een aantal documenten in te vullen welke u kunt downloaden van de website van de douane.
Echter hoewel het eenvoudig lijkt, is het invullen van deze documenten niet altijd even eenvoudig en een fout kan naast de ergernis ook financiŽle consequenties hebben. Daarnaast dient u een aantal gegevens op beide documenten in te vullen, danwel over te nemen, waarmee weer de nodige tijd gemoeid gaat.
Ook dient u de prijzen van het voertuig en de accessoires te weten ten tijde van de 1e toelating. Heeft u deze niet, dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn, om zodoende de juiste aangifte te kunnen doen.

Met behulp van deze website kunt u snel en zonder typefouten/doorhalingen een set documenten maken waarmee u direct naar de douane kunt. En doet u dit regelmatig, dan bespaart u nog meer tijd, aangezien uw eigen gegevens niet telkens opnieuw ingevuld hoeven te worden.

Dus
  • Wilt u duidelijk ingevulde documenten zonder doorhalingen
  • Moet u regelmatig de documenten invullen?
  • Kost het opzoeken van de prijzen u (te)veel tijd?

Maak dan gebruik van onze service om deze documenten voor u in te vullen. In 6 eenvoudige stappen vult u alle gegevens in en ontvangt u de vereiste aangiftedocumenten voor het voldoen van de BPM.

GeÔntresseerd?
Probeer het nu, u kunt een proefexemplaar direct bekijken!

of bekijk een voorbeeld document: